Kjøpsbetingelser

Generelt:

Alle dine rettigheter som forbruker er regulert av ulike lover. Ønsker du detaljert informasjon om dine rettigheter, kan du gå inn på www.forbrukerombudet.no

Levering:

Vi sender varer 1-3 dager etter registrert innbetaling dersom varen er på lager. Vi tar forbehold om at varen kan ha blitt utsolgt før vi har rukket å oppdatere nettsiden. Ved kjøp av varer med leveringstid, vil kunden få nærmere informasjon om levering.

Vi sender varer med Bring, porto beregnes ut fra varens vekt. Ved forsendelser som overskrider postens krav for pakkepost (35kg), ta kontakt for nærmere avtale om levering.

Betaling:

Vi garanterer en trygg handel via PayPal. Du trenger ikke å være kunde av PayPal for å benytte PayPal som betalingsmåte.

Angrerett:

Du har etter kjøpsloven angrerett i 14 dager. Ved retur skal varen være hel, ubrukt og i original embalasje. Merkelapper må ikke fjernes. Send en mail med ordrenummer og begrunnelse for hvorfor du ikke ønsker å beholde varen, så returneres pengene. Kjøper må selv betale returen.

Reklamasjoner gis ved feil eller mangler på varen. Ta kontakt med oss ved reklamasjon, vi betaler returkostnadene. Ved transportskader, tas dette opp med transportør/Posten.

Vintage/brukte møbler selges «som de er» og tas ikke i retur.

Ingen retur på tilbudsvarer.

Vi tar forbehold om følgende:

  • Feil på sidene, priser o.l.
  • Fargene på bildene kan avvike noe fra virkeligheten.
  • Enkelte varer kan være utsolgt.

 

Vi vil yte vårt beste for å skape en trygg og hyggelig handel for deg.